828 strip med nya Novo mini

Virtuell inomhuscykling där 400 watt är 400 watt

Med nya uppdaterade versionen av Novo Mini så är du fullt uppkopplad mot valfri enhet och
programmerad att hänga med i klungan eller rycka när du känner för det med direkt effekt.

placeholder

PRIS: 15 995 sek
ink moms

BESTÄLL 828-stripuppgraderingkit

Alt Tag

TRÅDLÖS  UPPKOPPLING

Version 7 har både ANT+ och BLE som gör att du fritt kan välja Android, IOS eller andra enheter som Apple TV för din uppkoppling. Novo Mini v.7 har stöd för både FE-C och FTMS -protokollen (Fitness Equipment Controls för ANT+ samt Fitness Machine Service för BLE).

Den största nyheten i version 7 ur ett cyklistperspektiv är anpassningen av effektmätning då den ger en verklig PEAK-effekt. Den nya inställningen tar hänsyn till både accelerationen av svänghjulet* och den effekt som motståndet genererar. Resultatet blir en realistiskt cykel upplevelse och möjligheterna att följa med i utbrytningar och spurter ökar markant. Rent praktiskt gör det att även Monarkcyklister nu kan vara med och tävla på allvar i den digitala världen.

Alt Tag

Välj att mäta i vevparti eller svänghjul

I version 7 är det även möjligt att välja om kraften skall mätas i vevpartiet (som på en vanlig cykel) eller i svänghjulet (Monark-Watt som relaterar till forskning). Detta bestäms av en inställning kallad cykelkonstant som går att ställa via ett program.

Novo mini är standard på LT2, LC2 och 828 STRIP. 

UPPGRADERINGS KIT

*Beräkning på acceleration av svänghjulet (flywheel inertia) finns sedan tidigare på Monarks modeller för anaeroba tester. Dessa beräkningar har vetenskapligt stöd och bygger på lagen om tröghetsmoment där det krävs ett visst vridmoment för att öka rotationen av svänghjulet. Denna beräkning används t.ex. vid en spurt för att öka rotationen på svänghjulet ytterligare. Effekten kommer således vara högre då det krävs mer energi att skapa en ökad acceleration av svänghjulet.

placeholder

OSLAGBAR CYKELKÄNSLA

TACK VARE DET TUNGA SVÄNGHJULET BLIR CYKELKÄNSLAN OSLAGBAR - SÄRSKILT UNDER TUNG BELASTNING

Den är tålig och lätt att använda vilket genom åren har gjort den till en av våra mest populära träningscyklar.

BESTÄLL DITT EXEMPLAR HÄR

UNIKT PENDELSYSTEM

cykeln är LÄTT ATT KALIBRERA FÖR ATT ALLTID AVGE EXAKTA MÄTVÄRDEN. DEN HÖGA PRECISIONEN I MÄTNINGEN, SAMT UPPKOPPLINGSMÖJLIGHET GÖR 828 strip TILL EN UTMÄRKT CYKEL ATT ANVÄNDA FÖR INTERAKTIV INOMHUSCYKLING.

Cykeln är inställd för att "Zwifta" med och mäter effekten vid vevpartiet.

BESTÄLL DITT EXEMPLAR HÄR

FRÅGOR?

har du funderingar kring produkten är du välkommen att kontakta isak löfquist. han är vår application manager och kan svara på alla frågor gällande produkten.

Talk about how exciting you are about this feature. This in turn excites the reader to give your product or service a try.