NYHET!

Novo mini 7.0 uppgradering 

För 828 och LT2

Med nya uppdaterade versionen av Novo Mini så är du fullt uppkopplad mot valfri enhet och
programmerad att hänga med i klungan eller rycka när du känner för det med direkt effekt.

KAMPANJPRIS 50% gäller t.o.m. 31/3
 PRIS: 3 995 sek (ord pris 7 990 sek)
ink moms (frakt tillkommer)

Alt Tag

Novo mini uppgraderingskit

Nu finns möjlighet att uppgradera din 828 med den senaste versionen av Novo mini 7. Version 7 har både ANT+ och BLE som gör att du fritt kan välja Android, IOS eller andra enheter som Apple TV för din uppkoppling. Novo Mini v.7 har stöd för både FE-C och FTMS -protokollen (Fitness Equipment Controls för ANT+ samt Fitness Machine Service för BLE).

Den största nyheten i version 7 ur ett cyklistperspektiv är anpassningen av effektmätning då den ger en verklig PEAK-effekt. Den nya inställningen tar hänsyn till både accelerationen av svänghjulet* och den effekt som motståndet genererar. Resultatet blir en realistiskt cykel upplevelse och möjligheterna att följa med i utbrytningar och spurter ökar markant. Rent praktiskt gör det att även Monarkcyklister nu kan vara med och tävla på allvar i den digitala världen. 

Alt Tag

Välj att mäta i vevparti eller svänghjul

I version 7 är det även möjligt att välja om kraften skall mätas i vevpartiet (som på en vanlig cykel) eller i svänghjulet (Monark-Watt som relaterar till forskning). Detta bestäms av en inställning kallad cykelkonstant som går att ställa via ett program.

Novo mini är standard på LT2, LC2 och 828 STRIP. 

*Beräkning på acceleration av svänghjulet (flywheel inertia) finns sedan tidigare på Monarks modeller för anaeroba tester. Dessa beräkningar har vetenskapligt stöd och bygger på lagen om tröghetsmoment där det krävs ett visst vridmoment för att öka rotationen av svänghjulet. Denna beräkning används t.ex. vid en spurt för att öka rotationen på svänghjulet ytterligare. Effekten kommer således vara högre då det krävs mer energi att skapa en ökad acceleration av svänghjulet.

BESTÄLL

Beställ ditt uppgraderingskit här. Efter lagd order kommer du att få ett mail med orderbekräftelse och betalningsinstruktioner från oss. 
Köpet är inte bindande förrän du fått ett ordernummer från oss. 

efter 

Talk about how exciting you are about this feature. This in turn excites the reader to give your product or service a try.

placeholder

MONARK 828 -strip men novo mini 7.0

15.995 sek 

LÄS MER HÄR

FRÅGOR?

har du funderingar kring produkten är du välkommen att kontakta isak löfquist. han är vår application manager och kan svara på alla frågor gällande produkten.

Talk about how exciting you are about this feature. This in turn excites the reader to give your product or service a try.